Om Stilla Livsstil

Ni hittar Stilla Livsstil på Östra Storgatan 34 i Olofström, i samma lokal som Beauty by Nature - Beauty Style.

Söndagar och en del kvällar ojämna veckor är jag på plats i Olofström. Hittar du ingen tid som passar? Kontakta mig på telefon så löser vi det! 

Jag arbetar med Svensk Klassisk Massage, både med behandlande Terapeutisk massage och Friskvårdande massage. 
Här kan du även få en lugn Reiki-behandling.

Just nu erbjuder jag även mjuk, avkopplande Spa massage, Ansiktsbehandlingar, Frans- och brynfärgning, Vaxning av ansiktsbehåring med elevrabatt som ett led i min pågående utbildning till ”Ekologisk Frisk & Skönhetsterapeut”. 

OBS! Om du inte kommer på bokad tid, eller meddelar dig vid sjukdom kommer tiden att debiteras med 50%. Detta för att min tid också är värdefull! 

Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. Jag är ansluten till Epassi (tyvärr behöver jag ta ut en avgift på 10% pga extra kostnader). 

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och Förenade Reiki-förbundet i Sverige. 

Återförsäljare av Tre60naturkosmetiks sortiment av hudvårdsprodukter. Boka ”Personlig Service” om du vill handla eller få tips och råd om vilka produkter som passar dig och din hud. Alpha Plus kosttillskott, vitaminer och mineraler kan köpas via länken nedan eller beställas av mig. 

https://alpha-plus.se/ref/stillalivsstil/


Jag heter Malin Svensson och vill gärna hjälpa dig till ett lugnare mer rofyllt liv. Stilla Livsstil finns här för att ge dig en återhämtande stund, med behandling, avkoppling och stillhet.Varmt Välkommen till mig och Stilla Livsstil!

" Stilla kropp och sinne."

Malin Svensson

Kontakt

 
Adress

Östra Storgatan 34

Olofström

Sweden

 
E-post
 
Telefon